RÓLAM

Ide a marketing főszabály szerint azt kell írni, hogy már anyukám hasában sem rugdalóztam, hanem az ujjacskámmal kattogtattam. :)
Egyébként tényleg így volt, de annyira hihetetlen, hogy inkább azt mondom: a fotózással apukám által ismerkedtem meg gyermekkoromban – együtt hívtuk a filmeket az elsötétített műhelyében, és nagyítottunk papírra. 
Ezt követően inkább nagyobb, mint kisebb kihagyások következtek, majd 2005-ben a régi szerelem ismét betoppant az ajtón az első digitális gép személyében. Őt később követték a nagyobb és drágább, majd még drágább, illetve annál is drágább, de ezzel együtt minőségibb darabok. A fokozatosan fejlesztett eszközparkomnak hála ma már elmondhatom, hogy felső kategóriás canon fényképezőgépek, canon és tamron objektívek birtokosa vagyok. Ennek köszönhetően pro minőségben és színvonalon tudok az ifjú párok, családok és modellek rendelkezésére állni csaknem 10 esztendeje. A Nagy Napon 2 fényképezőgép 6 db. objekív garantálja a szolgáltatás zavartalanságát és biztonságát.
Közvetlennek mondanak, de már olyat is hallottam, hogy jó fej. Talán ennek köszönhetően érzem otthon magam az esküvők világában, emiatt élvezet is számomra ez az egyébként kőkemény munka, és  ezért mondok nagy örömmel igeneket a felkérésekre (én többször is megtehetem! :). Mert tudom, hogy szerződéskötéskor jó eséllyel új, akár életre szóló barátságra is szerződünk.
Esküvőt fotózni (jól!) kőkemény munka óriási felelősséggel, téttel. Hiszen ami lemarad, az végleg elvész, nincsen ismétlés.

Esküvői fotóst (jót!) találni szintén komoly kihívás a párok számára, még ha elsőre az óriási kínálat miatt nem is tűnik olyan bonyolult feladatnak.  És ha nem megfelelő "szakembert" talál a pár, szintén nincs ismétlés...
Tehát nem játék ez egyik oldalról sem.
Viszont bátran tegyétek meg a tétjeiteket és keressetek, amennyiben a látottak alapján úgy gondoljátok, hogy boldogságotok kertjének Isten és a Polgármester színe előtti megnyitójára kell egy Kertész :)